Print
Category: news
Hits: 1089

darikwa passport

Μπορεί ο Joe Lolley να μην κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας, όπως "απαιτούσαν" οι φίλοι της Forest μετά από τη διαστημική εμφάνισή του εναντίον της Middlesbrough, όμως και πάλι μία ολόκληρη ενδεκάδα Reds (αν και με τρεις τερματοφύλακες!) θα λείψει από το Nottingham στο διάστημα 11-16 Οκτωβρίου για να ενσωματωθεί στις αποστολές διάφορων Εθνικών ομάδων που θα αγωνιστούν σε δύο ηπείρους (ουσιαστικά σε τρεις, αν και το Ισραήλ τυπικά ανήκει στην ευρωπαϊκή ζώνη). Σχεδόν ακριβώς δηλαδή αυτοί που έλειψαν και στην αντίστοιχη διακοπή του Σεπτεμβρίου, με μία και μοναδική αλλαγή.

Αυτή αφορά τη μη κλήση, αυτή τη φορά, του (ευρισκόμενου σε στάδιο ανάρρωσης από τραυματισμό) Hillal Soudani στην Εθνική Αλγερίας, ήρθε όμως η ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Tendayi Darikwa να αυγατίσει τις (δύο μέχρι στιγμής) συμμετοχές του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ζιμπάμπουε, και μάλιστα σε επίσημους αγώνες, αφού λόγω επιπλοκών με το διαβατήριό του (ο μπακ της Forest έχει γεννηθεί στην Αγγλία και επωφελείται από την καταγωγή των γονιών του) μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη μπορούσε να παίζει μόνο σε φιλικά. Ήδη ο "Teddy", που στο Middlesbrough ήταν από τους κορυφαίους αν και είχε καιρό να αγωνιστεί σε ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται στη μακρινή πρώην Ροδεσία και μας πληροφόρησε δεόντως στο Instagram για τη χαρά που νιώθει. Ας δούμε λοιπόν και το δικό του πρόγραμμα, και των υπόλοιπων διεθνών Reds στις μέρες που ακολουθούν:

Ευχή όπως πάντα να γυρίσουν όλοι υγιείς! Θα συλλέξουμε τα κατορθώματά τους και θα σας τα παρουσιάσουμε αναλυτικά μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους. 

* Στη φωτογραφία το πολυπόθητο διαβατήριο Ζιμπάμπουε του Darikwa, από την ιστοσελίδα ZWNews