Print
Category: news
Hits: 1118

ansarifard signs

Το σίριαλ κρατούσε τόσο πολύ, που κόντευε να καταντήσει ανέκδοτο. Ο άνθρωπος ήταν τόσο καιρό στο Nottingham, προπονιόταν με την ομάδα, έκανε πλάκες με τους υπόλοιπους παίκτες στο twitter και περίμενε υπομονετικά να ξεπεράσουν οι Άγγλοι τα γραφειοκρατικά τους κολλήματα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Πριν από λίγες μέρες γράφτηκε πως επιτέλους φαινόταν φως στο βάθος του τούνελ. Και από σήμερα ο Karim Ansarifard είναι και επίσημα παίκτης της Forest μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ως ελεύθερος μετά από την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο.

Μάλιστα μη σας κάνει εντύπωση αν ο 28χρονος διεθνής Ιρανός συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό ματς με τη Sheffield United, με δεδομένο τον τραυματισμό του Hillal Soudani, αφού και ο Daryl Murphy που ταλαιπωρήθηκε μέρες από μια ασθένεια δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο ότι θα καταφέρει να μπει στη 18άδα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Aitor Karanka σκεφτόταν σοβαρά να δηλώσει στον πάγκο τον 17χρονο Arvin Appiah, μετά και την καλή εμφάνιση του τελευταίου απέναντι στη Burton. Η ένταξη του Karim στο ρόστερ τού δίνει μία επιπλέον λύση, την οποία απομένουν λίγες ώρες για να δούμε αν θα εκμεταλλευτεί. Άλλωστε ο παίκτης είναι ήδη ενταγμένος στο κλίμα της ομάδας και γνωρίζει καλά τους συμπαίκτες του, όπως είπαμε και πριν.

Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια των Reds o Ansarifard, που όλοι στην Ελλάδα είδαμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο όσο φορούσε τη φανέλα πρώτα του Πανιωνίου και μετά του Ολυμπιακού. Ειδικά τα περσινά του στατιστικά με τον Ολυμπιακό (18 γκολ και 6 ασίστ σε 27 ματς, μέσος όρος στο πρωτάθλημα ένα γκολ ανά 3,9 προσπάθειες) είναι εντυπωσιακά, απέναντι μάλιστα στις κλειστές άμυνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι πήρε μέρος με την Εθνική Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, παίζοντας σε όλα τα ματς και σημειώνοντας μάλιστα και γκολ με χτύπημα πέναλτι στο 1-1 με την Πορτογαλία, ενώ είχε αγώνιστεί και σε ένα ματς στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Συνολικά με την Εθνική του μετράει 66 συμμετοχές και 17 γκολ, και είναι απορίας άξιο πώς είχε δυσκολίες στην έκδοση άδειας εργασίας. Αυτό που μάθαμε ήταν ότι οι πάντα τυπολάτρες Άγγλοι ήθελαν να έχει λάβει μέρος στο 70% των αγώνων του Ιράν τη σεζόν 2017-'18, και δεν πληρούσε αυτή την προϋπόθεση γιατί είχε χάσει κάποια φιλικά! Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά...

Να ευχηθούμε να βγει σε καλό η αναμονή, και για τον ίδιο και για μας!

* Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.