Print
Category: news
Hits: 929

dias olympiacos

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό. Ο μόνος που μάλλον δεν το ήξερε -επειδή έχει τόσο λίγες μέρες στην ομάδα- ήταν ο Martin O'Neill, που τον έβαλε κι έπαιξε εναντίον της Bristol City μπας και κάνει κανένα "μαγικό" και ανατραπεί η κατάσταση! Τέλος πάντων, η χρυσή τομή με τη Monaco βρέθηκε, ο Gil Dias πέταξε για τα μέρη μας και ο δανεισμός του συνεχίζεται στον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2020. Όπως βλέπετε παραπάνω, η ελληνική ομάδα τον ανακοίνωσε ήδη με τις σχετικές φωτογραφίες, ενώ η δική μας τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμα ανεβάσει την αποχώρησή του στην ιστοσελίδα της!

Ο Πορτογάλος φρόντισε εδώ και ώρες να αποχαιρετήσει τον κόσμο της Forest με μήνυμα στα social media, ενώ ως παίκτης πλέον του Ολυμπιακού έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: "Είμαι χαρούμενος. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω και να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Να δείξω την αξία μου και να προσφέρω πολλές χαρές στον Ολυμπιακό. Θέλω να τους πω να είναι όλοι παρόντες στα παιχνίδια μας, όπως κάνουν πάντα, και να μας υποστηρίζουν. Να περιμένουν από μένα πολλή δουλειά και πολλά γκολ, γιατί θα κάνω τα πάντα και θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό." Και τι μας νοιάζει εμάς, θα μου πείτε. Τίποτα απολύτως! Απλώς στις πρώτες δηλώσεις του όταν ήρθε στη Forest είχε πει τα ίδια ακριβώς! Με καρμπόν όμως!

Και τι μας άφησε μετά από 24 εμφανίσεις (τις 11 ως αναπληρωματικός); Ένα φανταστικό γκολ στο League Cup με τη Newcastle και μία ασίστ. Σχεδόν τίποτα παραπάνω. Όπως είπε και ο O'Neill όταν ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει Wigan (όπου επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον των Latics για τον Danny Fox), απάντησε πως ο Dias είχε δείξει κάποια στοιχεία του ταλέντου του στις προπονήσεις, αλλά μάλλον δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πάντα απαιτητικής Championship.

Καλή του επιτυχία, λοιπόν, στο αρκετά πιο εύκολο ελληνικό πρωτάθλημα. Μακάρι να βρει το δρόμο του επιτέλους. Εμάς, πάντως, δεν θα μας λείψει και πολύ...

* Η φωτογραφία είναι από την ελληνική ιστοσελίδα Sport24.