Print
Category: news
Hits: 780

atromitos1920f

Λίγες μέρες πριν οι Reds επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις (Τι; Το ξεχάσατε; Έχουμε αγώνα με τη Sheffield Wednesday το Σάββατο!), ήρθε ένα ευχάριστο νέο από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Michael Dawson συνεχίζει! Ο 36χρονος σέντερ μπακ, στυλοβάτης της άμυνάς μας σε πολλούς αγώνες φέτος πριν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού που παγίωσαν στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Tobias Figueiredo - Joe Worrall, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο που τον ανέδειξε και του έδωσε το διαβατήριο για την Premiership (Tottenham, Hull) και την Εθνική Αγγλίας για έναν χρόνο ακόμα.

Η σημασία της παραμονής του Dawson, που πολλοί ήδη στοιχηματίζουν ότι θα γίνει σύντομα προπονητής αφού είναι ήδη προπονητής μέσα στο γήπεδο αλλά και στον... πάγκο (η παρακάμερα από τους φετινούς αγώνες της ομάδας είναι αδιάψευστος μάρτυρας αφού δεν τον δείχνει σχεδόν ποτέ... καθιστό), έχει μεγάλη σημασία, χάρη στον ρόλο που παίζει ο έμπειρος αμυντικός, ως άλλωστε και πρώτος αρχηγός της ομάδας, και στα αποδυτήρια. Με τον επαγγελματισμό του, τις πλούσιες παραστάσεις του, την πείρα του στον χειρισμό καταστάσεων και τη μόνιμα χαμογελαστή του φυσιογνωμία, ο Michael είναι μια φιγούρα σεβαστή και αγαπητή στους συμπαίκτες του.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε επίσης το νέο ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν χρόνο και ο Sammy Ameobi. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την επίσημη ιστοσελίδα, αλλά αν ισχύει είναι κάτι απόλυτα δίκαιο, αφού ο εξτρέμ της Forest, που είχε αποκτηθεί πέρσι το καλοκαίρι επίσης με μονοετές συμβόλαιο, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και είχε μια εξαιρετική χρονιά.

* Η φωτογραφία, όπου ο Dawson πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.