Print
Category: news
Hits: 656

lolley injury

Είχαμε την κουβέντα με ένα φίλο από τη Λέσχη το βράδυ του Σαββάτου, και δεν του έκρυψα τους φόβους μου: "Όταν ο παίκτης ζητάει από μόνος του αμέσως αλλαγή, μιλάμε τουλάχιστον για ένα μήνα έξω". Δυστυχώς τα πράγματα για τον Joe Lolley εξελίχθηκαν ακόμα χειρότερα. Ο τραυματισμός του στο 31' του αγώνα με τη Reading θα τον κρατήσει έξω για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού μιλάμε για ρήξη στον δικέφαλο. Μεγάλη ατυχία, τη στιγμή που ο Joe είχε μπει στο παιχνίδι με ενθουσιασμό και είχε θυμίσει πολύ τον παίκτη που από τη στιγμή που ήρθε από τη Huddersfield και μετά ήταν δύσκολο να φανταστείς τη Forest χωρίς αυτόν...

Φέτος ζορίστηκε, είναι αλήθεια, ειδικά με την παρουσία του Anthony Knockaert, που του αρέσει επίσης να παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης και να συγκλίνει προς το κέντρο πριν εξαπολύσει το δυνατό αριστερό σουτ. Ο Lolley δοκίμασε να παίξει αριστερά, αλλά τις περισσότερες φορές δεν του βγήκε. Το Σάββατο, στην 30ή του φετινή εμφάνιση, έδειχνε να συνέρχεται για τα καλά, αφού είχε ξεκινήσει τη φάση που κατέληξε στην πολύ καλή ευκαιρία του Glenn Murray και είχε και ένα δικό του σουτ που αστόχησε ελάχιστα. Αλλά δεν ήταν γραφτό να κρατήσει πολύ ακόμα. Μετά από μια ατομική προσπάθεια, σταμάτησε απότομα πιάνοντας τον δεξιό του δικέφαλο. Μετά από λίγο αποχωρούσε, μη μπορώντας καν να περπατήσει κανονικά.

"Πάντα είναι απογοητευτικό να τελειώνει πρόωρα μια σεζόν λόγω τραυματισμού. Την επόμενη φορά που θα καταφέρω να πατήσω χορτάρι, ελπίζω και εύχομαι να είναι σε ένα κατάμεστο City Ground", έγραψε ο Lolley στον λογαριασμό του στο Instagram μόλις έμαθε τα κακά μαντάτα, ευχαριστώντας παράλληλα τους φίλους της ομάδας για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. 

"Ήταν γι' αυτόν τα πιο άσχημα νέα", συμπλήρωσε ο Chris Hughton. "Από τη συμπεριφορά του καταλάβαμε ότι επρόκειτο για ρήξη, και απλώς περιμέναμε να δούμε πόσο σοβαρή ήταν. Ακόμα δεν το έχουμε προσδιορίσει με απόλυτη ακρίβεια. Θα λείψει για αρκετό καιρό, οπότε άσχημα νέα και για την ομάδα".

Ο Joe, που τον Αύγουστο κλείνει τα 29, έχει συμβόλαιο με τη Forest μέχρι τον Ιούνιο του 2023. 

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Nottingham Post.