leaguecupdraw

Καλές οι μεταγραφές, αλλά μη λησμονούμε και τα αγωνιστικά. Το πρώτο γεγονός της χρονιάς ήταν η κλήρωση του League Cup (ή Carabao Cup λόγω σπόνσορα), που φέτος έγινε στο εξωτικό... Βιετνάμ (πάλι λόγω σπόνσορα) και έφερε τους Reds αντιμέτωπους με τη Bury, ομάδα που την περασμένη περίοδο υποβιβάστηκε από τη League One στη League Two. Ο αγώνας θα γίνει στο City Ground μεταξύ 13ης και 15ης Αυγούστου, λίγο μετά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Championship, για το οποίο το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (21/6).

Είκοσι ολόκληρα χρόνια και πλέον έχουν να αναμετρηθούν μαζί μας οι Shakers. Η τελευταία τους επίσκεψη στο City Ground ήταν στις 14 Μαρτίου 1998, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της (τότε) Division One, τη σεζόν που η Forest αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Premiership. Νικήσαμε πανηγυρικά, 3-0, με γκολ των Pierre Van Hooijdonk και Alan Rogers, ενώ είχε πετύχει και ένα αυτογκόλ ο σέντερ μπακ της Bury Chris Lucketti. Στον θεσμό του League Cup οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες δύο φορές, και τις δύο εκτός έδρας για μας, στο Gigg Lane. Στις 7 Ιανουαρίου 1978 νικήσαμε 3-0 και στις 23 Σεπτεμβρίου... 7-0!

Πολλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε για την αντίπαλό μας, αφού οι ομάδες δεν έχουν καν ξεκινήσει προετοιμασία. Μάνατζερ είναι ο παλιός παίκτης της Ryan Lowe, που προσελήφθη μέσα στον Μάιο με στόχο την επάνοδο στη League One. Στο δυναμικό της ανήκουν, ή τέλος πάντων ανήκαν στο περσινό πρωτάθλημα, κάποιοι γνωστοί στην Championship παίκτες, όπως ο Σκοτσέζος επιθετικός Chris Maguire (πρώην Derby, Sheffield Wednesday, Rotherham), ο γυρολόγος και κάποτε στόχος μας Neil Danns (Birmingham, Crystal Palace, Leicester κλπ. κλπ.), ο Ουαλός Nicky Adams (Brentford, Leicester, Rotherham), o βετεράνος στράικερ Jermaine Beckford (Leeds, Leicester, Huddersfield, Bolton, Preston). 

Η πλήρης κλήρωση του πρώτου γύρου, που έβγαλε κι ένα καλό ντέρμπι Championship μεταξύ Sheffield United και Hull:

Blackpool - Barnsley
Carlisle - Blackburn
Crewe - Fleetwood
Grimsby - Rochdale
Leeds- Bolton
Macclesfield - Bradford
Mansfield - Accrington
Middlesbrough - Notts County
Nottingham Forest - Bury
Oldham - Derby
Port Vale - Lincoln
Preston - Morecambe
Rotherham - Wigan
Scunthorpe - Doncaster
Sheffield United - Hull
Shrewsbury - Burton
Sunderland - Sheffield Wednesday
Tranmere - Walsall
Bristol City - Plymouth
Bristol Rovers - Crawley
Cambridge - Newport
Cheltenham - Colchester
Exeter - Ipswich
Millwall - Gillingham
Milton Keynes Dons - Charlton
Norwich - Stevenage
Oxford - Coventry
Portsmouth - Wimbledon
Queens Park Rangers - Peterborough
Reading - Birmingham
Southend - Brentford
Swindon - Forest Green
West Brom - Luton
Wycombe - Northampton
Yeovil - Aston Villa

Κανένας άλλος που ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν;