pantilimon returns

Ήταν αυτό που λέει ο λαός "σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός". Θέμα χρόνου, αν δούμε τι λένε τα εμπλεκόμενα μέρη, ήταν η επιστροφή του γιγαντόσωμου Costel Pantilimon στο City Ground, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή. Ο Ρουμάνος γκολκίπερ έχαιρε της εκτίμησης του τεχνικού επιτελείου των Reds και των συμπαικτών του από το πέρασμά του από το City Ground στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου, οι ενδοιασμοί της Watford που αναζητούσε τον αντικαταστάτη του κάμφθηκαν (υπογράφει οσονούπω ο Ben Foster από τη West Brom) και να 'την, η όγδοη φετινή μεταγραφή μας!

Όλοι γνωρίζουμε και συμπαθούμε τον Costel, οπότε ας μην επεκταθούμε στη μέχρι τώρα καριέρα του, την οποία είχαμε παρουσιάσει τον Ιανουάριο και μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ. Αφού απλώς αναφέρουμε ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και το ποσό που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί από τη Watford δεν έγινε γνωστό, ας δώσουμε τον λόγο στον ίδιο:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, ήθελα στ' αλήθεια να επιστρέψω. Αισθάνομαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να κατακτήσω αυτό που θέλω: την άνοδο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είχα πει ότι είναι τιμή μου να δουλεύω με τον μάνατζερ. Θέλω να δουλέψω μαζί του όσο περισσότερο γίνεται. Αλλά και ο κόσμος, και όλοι στην ομάδα εκτίμησαν τη δουλειά μου και μου έδειξαν αληθινή αγάπη. Αυτό για μένα είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν παίκτη. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε πάλι μαζί, που ήρθα εδώ στο προπονητικό κέντρο και έγινα ξανά μέρος αυτού του project. Όλοι λένε για άνοδο, αλλά προσπαθώ ταυτόχρονα να είμαι ρεαλιστής. Δεν θα είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι, είτε στην έδρα μας είτε εκτός. Αλλά δουλεύουμε όλοι σκληρά και δίνουμε ό,τι μπορούμε στην προετοιμασία ώστε να ξεκινήσει καλά η σεζόν μας και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Καλώς μας όρισε και πάλι το "βουνό" μας!

* Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της Forest στο facebook.