teamhuddle

Το ελπίζαμε εδώ και καιρό, με δεδομένη τη μίνι προετοιμασία της ομάδας τις μέρες του Μουντιάλ, και το επιβεβαίωσε ο Michel, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του μετά από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ, και μάλιστα με ημερομηνίες και τα πάντα, πολύ πριν την επίσημη επιβεβαίωση από τη Forest σήμερα. Οι Reds ξανάρχονται στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια και κάτι, για να παίξουν δύο φιλικά στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκ των οποίων το ένα θα είναι ανοιχτό στο κοινό. Και εννοείται ότι θα είμαστε εκεί!

Η αποστολή της ομάδας θα... στολίσει έλατο στην Αθήνα, αφού προβλέπεται να φτάσει στα μέρη μας στις 4 Δεκεμβρίου. Θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη και θα δώσει το πρώτο φιλικό την Τρίτη 6 του μηνός απέναντι στον Ατρόμητο του Chris Coleman, όπως ακριβώς συνέβη το καλοκαίρι του 2019, με τη διαφορά ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το πιο σοβαρό τεστ θα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ, και φυσικά θα το παρακολουθήσουμε από κοντά. Θα προσπαθήσουμε επίσης να έρθουμε σε επαφή με τους παίκτες και να πάρουμε κάποιες συνεντεύξεις, ελπίζοντας αυτή τη φορά το αίτημά μας να αντιμετωπιστεί με κατανόηση και να μη... φάμε πόρτα όπως πριν από τρία χρόνια, σε μια κίνηση που δεν τίμησε καθόλου την κοινή μας διοίκηση. Τέλος πάντων, ας μην τα θυμόμαστε αυτά κι ας χαρούμε την έκτη επίσκεψη της ομάδας μας στην Ελλάδα, όπου έχει δώσει συνολικά μέχρι σήμερα έξι αγώνες: φιλικά με ΑΕΚ (1978, 1-1), Παναθηναϊκό (1984, 2-2), Ολυμπιακό (1994, 2-2), Ατρόμητο (2019, 3-0) και πάλι Ολυμπιακό (2019, 0-3) και φυσικά τον επίσημο αγώνα με την ΑΕΚ για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (1979, 2-1), στον δρόμο για το Μόναχο όπου οι Reds σήκωσαν το τρόπαιο.

Στη συνέχεια, όπως έχουμε ήδη γράψει, η Forest θα αναχωρήσει για την Ισπανία, όπου την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (20.30 ώρα Ελλάδας) θα παίξει με τη Valencia του Gennaro Gattuso, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τα εγκαίνια της εμβληματικής έδρας των "Νυχτερίδων", του σταδίου Mestalla. Του οποίου, να προσθέσουμε, το 1961 εγκαινιάσαμε και... τους προβολείς, αντιμετωπίζοντας τη Valencia στην παρθενική συμμετοχή και των δύο ομάδων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Κύπελλο Πόλεων Διεθνών Εκθέσεων).

Ανυπομονούμε!

* Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.